GRW MINIATŰR CSAPÁGYAK

GRW MINIATŰR CSAPÁGYAK

A GRW nagy precizitású golyóscsapágyai az egész világon forognak. 1942 óta a legnagyobb pontosságot és abszolút megbízhatóságot jelenti ez a márkanév.

Legyen szó egy szabvány csapágyról, vagy egy egyedi rendszermegoldásról, a rövid fejlesztési idő és a modern gyártósor teljesíti a pontosság és a funkció összes követelményét. Ezáltal a vevőink garantáltan gazdaságos megoldást kapnak a kivitel és az alkalmazás tekintetében.

Általános jellemzők:

  • A GRW miniatűr mélyhornyú golyóscsapágyak gyártására specializálódott, csapágyacélból (SAE 52100) és rozsdamentes acélból (AISI 440C).
  • A szabvány méretek közé az 1-17 mm-es furatú, és 3-40 mm-es külső átmérőjű csapágyak tartoznak, metrikus és colos méretekben.
  • A GRW peremes külső gyűrűs, szélesített belső gyűrűs és egyéb speciális csapágyakat is gyárt, különféle kosarakkal és porvédőkkel.
  • A modellcsapágyak közé tartoznak a szétszedhető és nem szétszedhető ferdehatásvonalú golyóscsapágyak, orsócsapágyak, párosított csapágyak, hibrid csapágyak (acél gyűrűk kerámia golyókkal), és teljesen kerámia csapágyak.
  • Ezen kívül a GRW csapágyegységeket és speciális golyóscsapágyakat is gyárt, a szabvány alkatrészekre alapozva, ezáltal minimalizálva a fejlesztési időt, és egyben a fejlesztési költségeket is.

A DIN és ISO szabványokon felül a GRW meghatározta saját szabványát, magasabb követelményekkel. Ez azt jelenti, hogy a vevőink mindig a pontos előírásaiknak megfelelően kifejlesztett és gyártott golyóscsapágyat kapnak.

⇓ Részletes műszaki információkért kérjük töltse le a GRW hivatalos csapágy katalógusát! ⇓

Letölthető állományok
Vissza