Rólunk

Üdvözöljük az EXIST Kereskedelmi Kft. oldalán!

Cégünk immár 1986 óta működik különböző, főként német gépalkatrész- és gépgyártó cégek magyarországi képviseleteként. Kezdetben a GMN bécsi irodáján keresztül szolgáltuk ki a magyar piacot, majd három év múlva létrejött a 100 %-os német tulajdonú GMN Magyarország Kft. 1992-ben megalakult a korábbi cég jogutódjaként a 88,30 %-ban magyar, 11,70 %-ban osztrák magántulajdonú EXIST Kereskedelmi Kft., amely 2019-ben 100 %-ban magyar tulajdonba került. Időről-időre igyekszünk igazodni a piac igényeihez, így tevékenységi körünk és az általunk képviselt cégek köre az elmúlt években jelentősen kibővült, természetesen a régi képviseleteink megtartásával.

Ennyi év tapasztalata bebizonyította, hogy a piacon hatalmas kereslet van a speciális, vevőorientált termékek iránt.

A megoldás a mi ügyünk!


Ha segítségre van szüksége új fejlesztéseknél vagy speciális problémára keres megoldást, az EXIST Kft. a lehető legjobb támogatást nyújtja Önnek. Használja ki műszaki tudásunkat és több évtizedes tapasztalatunkat, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékre találjon.

Magyarországon cégünket mint a szakma specialistáját ismerik, ezért bármilyen alkatrész igény esetén forduljon hozzánk bizalommal.

A következő oldalakon igyekszünk átfogó képet festeni az általunk képviselt cégekről és forgalmazott termékeinkről. Kérjük, amennyiben a keresett termékről nem talál információt, akkor is forduljon hozzánk bizalommal, mi megpróbáljuk a legjobb megoldást kínálni Önnek. Különböző egyéb német beszerzési forrásainkon keresztül szinte mindent be tudunk szerezni.

Üdvözlettel:
Szatmári István
ügyvezető igazgató