Szolgáltatások

Szolgáltatások

KaVo fogtechnikai mikromotorok szervizelése

KaVo EWL fogtechnikai motorok javítása, közel 30 éves tapasztalattal!
Kérdéseivel kérjük forduljon szaktanácsadónkhoz, a +36709468571-es telefonszámon!

GMN Orsójavítás és -szerviz

Pontos, átlátható és megbízható: Az GMN-el együttműködve az orsójavítási szolgáltatásunk biztosítja az ön GMN orsóinak magas színvonalú javítását, mely ki fogja állni az idő próbáját!

5 lépésben: 

  1. Vizsgálat
  2. Szétszerelés
  3. Költség kalkuláció
  4. Javítás végrehajtása
  5. Javítás és működés ellenőrzése

A GMN nagy tapasztalattal rendelkező munkatársai szakértői tanácsot tudnak nyújtani, képesek minden komponens átfogó elemzésére, dokumentálnak minden munkafolyamatot, és természetesen minden rendellenességet precízen kijavítanak. Ennek eredményeképp amilyen hamar csak lehetséges, az ön orsója úgy fog működni mintha új lenne!

További információ >>

Falch gépek szervizelése

Vállalatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik magasnyomású Falch gépek javításában és karbantartásában. A magas szerviztapasztalat mellett jelentős raktárkészlettel(több mint 700db alkatrészt tartunk raktáron!) rendelkezünk a gyakori kopó alkatrészekből, mint tömítések, szelepek, csatlakozók stb. Ennek köszönhetően rövid határidővel tudunk reagálni a legtöbb gyakori javítási kérésre. Amennyiben a cserélni kívánt alkatrész speciális és ebből adódóan nincs raktárunkon, rövid szállítási idővel tudjuk beszerezni a német Falch központi raktárából.

Meghibásodott a Falch gépe?

Segítségért és tanácsadásért hívja szakértőinket:

Bartos Géza - Falch gép szervíz technikus
 
Szatmári István - Ügyvezető igazgató