Köszörű, fúró és maróorsók

Köszörű, fúró és maróorsók

A GMN több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezik gépi motor orsók gyártásában. A minőségre nem csupán a tökéletes német precizítás a garancia, hanem az a tény is, hogy számos német és nemzetközi minőségi szabványnak is megfelelnek!

Ez a nagyon magas színvolnal biztosítja, hogy mind a sebesség, a pontosság és a csapágyazás szempontjából is kiemelkedő tulajdonságú terméket kap kézhez az, aki beruház egy GMN motor orsóra.

Ezeket a motor orsókat túlnyomórészt nagyfrekvenciájú köszörű-, fúró- és maróorsóként használják, valamint kemény anyagok precíziós megmunkálásához is alkalmazzák, meghatározott szerszámmal. A gép koncepció valamint gyártási feladatnak megfelelően elérhetők ISO SK vagy HSK illesztőegységgel a manuális vagy automata szerszámcseréhez.

A GMN motor orsók a vásárlók legkülönfélébb egyedi elvárásait is képesek teljesíteni, bármilyen projektről is legyen szó!

Részletes műszaki információkért kérjük töltse az Önnek megfelelő Hivatalos GMN motor orsó katalógust az alábbi linkre kattintva:

GMN motor orsó katalógus >>