Köszörű, fúró és maróorsók

Köszörű, fúró és maróorsók

A GMN több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezik gépi motororsók gyártásában. Minőségükre nem csupán a tökéletes német precizitás a garancia, hanem az a tény is, hogy számos német és nemzetközi minőségi szabványnak is megfelelnek.

Ez a nagyon magas színvonal biztosítja, hogy mind a sebesség, mind a pontosság és csapágyazás szempontjából is kiemelkedő tulajdonságú terméket kap kézhez az, aki beruház egy GMN motororsóra.

Ezeket a motororsókat túlnyomórészt nagyfrekvenciájú köszörű-, fúró- és maróorsóként használják, valamint kemény anyagok precíziós megmunkálásához is alkalmazzák, meghatározott szerszámmal. A gép koncepció, valamint gyártási feladatnak megfelelően elérhetők ISO SK vagy HSK illesztőegységgel a manuális vagy automata szerszámcseréhez.

A GMN motororsók a vásárlók legkülönfélébb, egyedi igényeinek is képesek tökéletesen megfelelni, bármilyen projektről is legyen szó.

Részletes műszaki információkért kérjük, töltse le az Önnek megfelelő hivatalos GMN motororsó katalógust az alábbi linkre kattintva:

GMN motor orsó katalógus