Rólunk

Üdvözöljük az EXIST Kereskedelmi Kft. oldalán!

Cégünk immár 1986 óta működik különböző, főként német gépalkatrész- és gépgyártó cégek magyarországi képviseleteként. Kezdetben a GMN bécsi irodáján keresztül szolgáltuk ki a magyar piacot, majd 3 év múlva létrejött a 100%-os német tulajdonú GMN Magyarország Kft. 1992-ben megalakult a korábbi cég jogutódjaként a 88,30%-ban magyar tulajdonú (a törzstőke 11,70% osztrák magántulajdonban van) EXIST Kereskedelmi Kft. Időről-időre igyekszünk igazodni a piac igényeihez, így tevékenységi körünk és az általunk képviselt cégek köre az elmúlt években jelentősen kibővült, természetesen a régi képviseleteink megtartásával.

Ennyi év tapasztalata bebizonyította, hogy a piacon hatalmas kereslet van a speciális, vevőorientált termékek iránt.

A megoldás a mi ügyünk!
Ha segítségre van szüksége új fejlesztéseknél, vagy egy speciális problémára keres megoldást, az EXIST Kft. a lehető legjobb támogatást nyújta önnek. Használja ki műszaki tudásunkat és többévnyi tapasztalatunkat, hogy az ön igényeinek legmegfelelőbb termékre találjon.

Magyarországon Cégünket mint a szakma specialistáját ismerik, ezért bármilyen alkatrész igény esetén forduljon hozzánk bizalommal.

A következő oldalakon igyekszünk átfogó képet festeni az általunk képviselt cégekről, és forgalmazott termékeinkről. Kérjük, amennyiben a keresett termékről nem talál információt, akkor is bizalommal forduljon hozzánk, mi megpróbáljuk a legjobb megoldást kínálni önnek. Különböző egyéb német beszerzési forrásainkon keresztül szinte mindent be tudunk szerezni.

Üdvözlettel:
Szatmári István
ügyvezető igazgató